2013. május 4., szombat

Interjú "Mr. Forrónaci"-val

 Ma én és Vivi bementünk városba, mert nagyon szerettem volna találkozni Mr. Forrónacival, ami sikerült is :) Igazából majd egy órát beszélgettünk vele, és még közös képet is csináltunk :) Nagyon sok mindent megtudtam róla amit most meg is írok :)

 Elsősorban nem azért hord ilyen jellegű rövidnadrágokat mert homoszexuális. 14 éves korában kezdődött ez a "kihívó" öltözködése. Az édesapja és testvére mai napig nem nézik jó szemmel, hogy így öltözködik, de ő így érzi magát jól a bőrében. Persze ez miatt nincs haragban a rokonsággal. És úgy van vele, idézem "ha a lányok felvehetnek ilyen nadrágot, akkor én miért ne?"
 Amikor elkezdődött ez az egész, a környezete nem nézte jó szemmel, ezért kicsit zárkózott lett, és mivel nem valósíthatta meg önmagát, így elkezdett dadogni. Azóta is dadog kicsit, de most hogy már környezete toleránsabban nézi a ruhatárát, így már nagyjából elmúlt a dadogása, sőt ha teljesen fel van szabadulva, abszolút nem akad meg beszéd közben.
 Sokan meg szokták szólni az utcán. Mesélte, hogy volt egy olyan eset, amikor már szinte előre tudta hogy a tőle nem messze álló 3 srác valamelyike be fog neki szólni. A 3 srác éppen lángost evett, és az egyik megszólalt "nem zavar hogy eszek" És Mr.Forrónaci toleránsan visszaszólt, hogy nem miattad csinálom, hanem a lányok miatt. A beszóló meg is lepődött, hogy nem nyálas nőies hangon beszélt, és csöndben is maradt. De van sok másik eset is még.

 6 éven keresztül dohányzott, de már abbahagyta, mert az egészséges életmódot választotta. (alkoholt sem fogyaszt)


 Továbbá a fontosabb dolgokról szeretnék beszélni. Az énekesi karrierjéről, mert szerintem a csodás hangja sokkal feltűnőbb mint az öltözködése. Már nagyon rég óta énekel (pontosan nem emlékszem mit mondott, hány éves kora óta :/ ) Zámbó Jimmy a példaképe. Sajnos van egy betegsége, ami valamilyen szinten mindig kaparja a torkát, és így korlátozza énekhangját, mert valami rárakódott a hangszálaira. Sokat dolgozik azon, hogy ez elmúljon, így sokat sportol. Énektanár még sosem látta (szerintem nincs is rá szüksége). Nagyon sokáig tud hangokat kitartani, és lebegtetni. 
 Amikor először kiállt az utcára énekelni, nagyon izgult, és félt az emberek véleményétől. Akkoriban még alig csak pár dalt tudott, szóval naponta csak 5 perceket énekelt. Manapság pedig 3 órákat szokott, de ez attól függ, hogy a betegsége meddig engedi.
 Ha közel leülnek hozzá az emberek, azért hogy hallgassák őt kicsit zavarba jön, mert fél hogy nem tud olyan jól teljesíteni ahogy általában.
 Majd ha kigyógyul a betegségéből, szeretne jelentkezni az X Factorba (szerintem megnyerné még így betegen is)


 Tehát Mr.Forrónaci egy heteroszexuális 35 éves férfi. Érett gondolkodással rendelkezik, és úgy véli, mindenkinek mernie kell annak lenni aki :)



Majd ha Vivi átküldi a közös képet, azt is felteszem ^^

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. nincs mit :) egy élmény volt vele beszélgetni :)

      Törlés
  2. Köszi az interjúért! Nagyon jófej ez a pasi, egy igazi művész. Minden tiszteletem neki, hogy ilyen bátor és ki meri fejezni magát és az önmegvalósítása is sikerült. ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem volt fáradság :D nagyon rendes :) jót ellehet vele beszélni :) és egyetértek :) nagyon jó fej pasas :D

      Törlés